#News

from the #Valley

Bouw jij HR Tech Valley verder mee uit?

date: 11 / 06 / 2018 | written by Jochen Bessemans - Ben Greeven - Joris Peumans | comments: 0
HR groeit zo snel dat het nodig is ons team te versterken met een junior Community Manager en een Business Developer met ervaring in HR. Ontdek in dit artikel of jij degene bent die we zoeken.

Recent verwelkomden we het 50ste HR Tech Valley-lid. Nochtans hebben we de vzw HR Tech Valley pas op 1 maart 2017 opgericht.

Het toont aan dat we correct de nood hebben gecapteerd aan synergie tussen het hele HR-ecosysteem (HR Tech bedrijven, HR afdelingen en HR dienstverleners) en aan kennisdeling rond de techgedreven evolutie van HR.

Tegelijk doet het ons beseffen dat we het HR Tech Valley team moeten uitbouwen om verdere groei mogelijk te maken zonder in te boeten op onze toegevoegde waarde. We zoeken daarom twee gedreven Career Owners die samen met ons vorm willen geven aan hun carrière en het HR Tech Valley ecosysteem.

Prikkelen onderstaande omschrijvingen jouw nieuwsgierigheid? Laat het ons weten met een korte motivering (in tekst, video,…) en een link naar jouw LinkedIn-profiel.

 • junior Community Manager
  Jij legt je toe op het organiseren van initiatieven en evenementen die invulling geven aan de noden van de community en bij uitbreiding het hele ecosysteem. Denk aan intervisiegroepen, rondetafels, netwerkevenementen, geleide bezoeken aan beurzen of beursdeelnames,…. Je houdt onze website up-to-date, onderhoudt het contact met onze leden, geeft handen en voeten aan de ideeën die binnenstromen, … in short: you make things happen.

  Switching between Dutch and English is something that comes natural to you. After all, the technological evolution of HR is a global phenomenon and English is its lingua franca. Closely following what’s happening in the HR sphere is part of your daily routine and you look forward to synthesizing these developments in digestible snippets and insightful articles.
   
 • Business Developer met ervaring in HR
  Je bent een commercieel talent dat thuis is in de wereld van HR. Als ervaren netwerker capteer je de noden van (potentiële) leden, vertaal je deze naar initiatieven voor de vzw en ben je een geboren matchmaker. Jouw ervaring in het coördineren van projecten met externe partners zet je graag in om de projecten die binnen HR Tech Valley in de steigers staan verder te ontwikkelen en nieuwe projecten te initiëren.

  On- en offline communiceren doe je graag en vlot in het Nederlands en Engels (andere talen zijn een voordeel). Je kan helder en gestructureerd mensen meenemen in een verhaal en het maakt je weinig uit of dat nu is tijdens een lezing, een workshop of door het schrijven van een blog.

Zin om ons team te versterken en om deel te worden van ons unieke, bottom-up gedreven ecosysteem? Laat dan jouw enthousiasme blijken uit maximaal 5 regels tekst (of een filmpje van 90 seconden, of…) en stuur deze naar info@hrtechvalley.org. Vergeet zeker niet de link naar jouw LinkedIn-profiel toe te voegen. Wij contacteren je binnen één werkdag.

Tot snel!

Jochen, Ben en Joris

Jochen - Ben - Joris

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment

Go back to top of the page
 1. Community
  1. Co-created solutions
  2. Membership formulas
  3. Our members
  4. News from the Valley
  5. Map of Belgian HR Tech
 2. Events
  1. #roadtripZP18
 3. HR Tech Advice
  1. HR Tech Guides
  2. Pick your sparring formula
  3. HR 4.0
 4. The Fund
 5. Contact us